Eπιχειρηματίας, αισιόδοξη, με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ και αθλητικό παρουσιαστικό η Δέσποινα Τσολερίδου ήταν συνεπής στο ραντεβού μας, λαμπερή και δυναμική! Δήλωσε ενθουσιασμένη με το Uchu,μια ιδέα που την έκανε πραγματικότητα θέλοντας να την μοιραστεί με όλους .

 

Από  πού αρχίζει η επιχειρηματική σας δραστηριότητα;

Aπό την εταιρεία ΕCOSUN. Eίμαι Μηχανολόγος – Μηχανικός και από το 1966 δραστηριοποιήθηκα στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Εξοικονόμησης Ενέργειας, παρέχοντας υπηρεσίες σε ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Η εταιρεία συνεχίζει επιτυχημένα να προσφέρει τις υπηρεσίες της μέχρι σήμερα , τώρα και με τα αυτοκίνητα ΕCOCAR.

 

Τί είναι το UCHU;

Eίναι WELLNESS CENTER, κέντρο Ευεξίας, εργαστήριο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης, κέντρο Βελονισμού και φυσικοθεραπείας με οργανωμένο γυμναστήριο.

 

Τι σημαίνει UCHU στα γιαπωνέζικα;

UCHU σημαίνει σύμπαν.

 

Από τί εμπνευστήκατε την ιδέα του χώρου αυτού;

Eίχα ένα όνειρο να δημιουργήσω ένα χώρο χαράς και μου ήρθε ξαφνικά η ιδέα αυτού του χώρου.

Ποια είναι η φιλοσοφία του UCHU spirit.body.wellness? Όταν ανακαλύπτεις κάτι όμορφο και θέλεις να το διατηρήσεις, τότε το μοιράζεσαι. Στο UCHU ,μοιραζόμαστε την αγάπη για τη ζωή μέσα σε ένα όμορφο ,αρμονικό και υγιές σώμα που χρειάζεται φροντίδα, αποκατάσταση, ενδυνάμωση.

 

ΣΤΟ UCHU ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ;

Έτσι πραγματικά είναι. Είναι ένας χώρος που ανυπομονούμε να έρθουμε για να γυμνάσουμε και να θεραπεύσουμε το σώμα και την ψυχή μας. Οι άνθρωποι βομβαρδίζονται συνεχώς από φοβίες και εμείς τους προσφέρουμε το αντίδοτο  που είναι  η χαρά. Έτσι γινόμαστε πιο δυνατοί ευτυχισμένοι και υγιείς με την βοήθεια των ειδικών.

 

Είναι τελικά γυμναστήριο η εργαστήριο φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης;

Eίναι ένα κέντρο ευεξίας. Υπάρχουν μοντέρνα  προγράμματα αποκατάστασης και γυμναστικής για όλη την οικογένεια και για όλες τις  ηλικίες ΥOGA, AERIAL ΥΟGA, PILATES, FUNCTIONAL TRAINING,PERSONAL TRAINING, FIGHT,STRONG LEGS AND ABS, SPINNING,TRX,ZUMBA,ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗ KAI MOTION TRAINING.

Με τους ειδικούς ιατρούς αποκατάστασης, τους φυσίατρους  και τους  φυσικοθεραπευτές μας αναλαμβάνουμε αποκατάσταση μυοσκελετικών και νευρολογικών παθήσεων με βελονισμούς και  φυσικοθεραπείες και καταρτίζεται ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για τον καθένα κατόπιν φυσιατρικής εκτίμησης.

 

 

 

Ποια είναι η πιο δυνατή θεραπεία ;

O βελονισμός πάνω απ’ όλα που βοηθάει στις μυοσκελετικές παθήσεις στο stress και στο αδυνάτισμα. Επίσης η φυσικοθεραπεία με Manual therapy και το θεραπευτικό μασάζ.

 

Ποιες άλλες θεραπείες γίνονται;

Προλοθεραπεία,φυσικοθεραπεία,εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπευτικών ασκήσεων, χαλαρωτικό μασάζ.

 

Υπάρχουν και προγράμματα για τα παιδιά;

Φυσικά και υπάρχουν όπως είναι το Zumba kids, kids functional training ,dance kids ,judo kids, yoga kids και street modern dance kids.

 

Oλόκληρη η οικογένεια, λοιπόν, μπορεί να περάσει μαζί ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς σε εσάς;

Oπωσδήποτε περιποιούμαστε ολόκληρη την οικογένεια, περνάμε ωραία και κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα κάνουμε διάφορες εκδηλώσεις για εκτόνωση.

 

Εκτός από τα υπόλοιπα ,προέχει για σας και η ασφάλεια ειδικά των παιδιών;

Με το σύστημα turniquez αφής με δαχτυλικό αποτύπωμα κατά την είσοδο και έξοδο των ατόμων διαφυλάσσουμε την ασφάλεια τους στο χώρο.

ΤΟ UCHU ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΗΡΕΜΙΑΣ ,ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ, ΑΝΕΣΗΣ ,ΚΑΛΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ANTI-STRESS ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ.