Γυμναστήριο2023-10-26T14:08:30+03:00

προγράμματα

ομαδικά & ατομικά

Just Move – Gyrokinesis

Ελεύθερες και αρμονικές κίνησεις όλα έρχονται στη ροή σε κάθε επίπεδο.

Μετά την προπόνηση αισθάνομαι ζωντανή/ος, ανάλαφρη/ος, καλοδεχούμενη/ος και έχοντας έρθει σε ισορροπία με το σώμα και τον εαυτό μου. Μια τόσο ευχάριστη αίσθηση.

Η Gyrokinesis είναι μια ρυθμική, ελεύθερη μέθοδος κινησιολογίας για ατόμα κάθε ηλικίας και κοινωνικής ομάδας

Χαλάρωση – Ενέργεια – Αρμονία – Ισορροπία

Just Dance – Express yourself

Απλώς χορέψτε – εκφραστείτε ελεύθερα

Χορός/χορεύουμε για να αναζωογονήσουμε το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή για να νιώσουμε δημιουργικότητα και συναισθήματα για να αναπτύξουμε/καλλιεργήσουμε περισσότερο τις αισθήσεις μας.

Χωρίς πίεση απόδοσης, προηγούμενες γνώσεις ή πολύπλοκες χορογραφίες απλώς χορεύουμε.

Ρυθμός – Ενέργεια – Χαρά της ζωής

Calisthenics

Το calisthenics είναι ένα ολοκληρωμένο αναερόβιο σύστημα προπόνησης το οποίο έχει σαν βάση το βάρος του σώματος μας ή το σώμα κάποιου άλλου συναθλητή μας. Είναι ένα σύστημα προπονήσεις για όλα τα επίπεδα και όλες ηλικίες ακόμα και για αποκατάσταση τραυματισμων.

Έχει κυρίως ασκήσεις ενόργανης , ακροβατικής , Pilates, yoga. Μέσα από το calisthenics ο ασκούμενος μπορεί να γυμνάσει το σώμα του αλλά και να καταφέρει να ανακαλύψει την πραγματική δύναμη του ανθρώπινου σώματος.

Fitbox

Συνδυασμός αερόβιας προπόνησης με κινήσεις πολεμικών τεχνών για πλήρη ενεργοποίηση του σώματος και του μεταβολισμού. Εντάσσεται στα μαθήματα υψηλής έντασης με μέγιστη καύση θερμίδων ενώ παράλληλα είναι το μοναδικό τμήμα πραγματικής εκτόνωσης με τη χρήση των ειδικών σάκων!

Street Modern Dance

Ένας ευχάριστος συνδυασμός της άσκησης με την καλλιτεχνία του χορού και την εκφραστικότητα του σώματος. Αποσκοπεί στην ελεύθερη κίνηση χωρίς περιορισμούς, βοηθάει στην ανάπτυξη της ευλυγισίας, της ρυθμικότητας και της αρμονίας ενώ παράλληλα ψυχαγωγεί.

Yoga

Hatha Yoga
Σωματικές ασκήσεις (ασάνα),που πραγματοποιούνται σε ρυθμικό συγχρονισμό με αναπνευστικές πρακτικές (πραναγιάμα) και ολοκληρώνονται με χαλάρωση (σαβάσανα).
Αυξάνει τη ζωτική ενέργεια, ενδυναμώνει τους μύες, ισχυροποιεί το νευρικό σύστημα και επιπλέον βοηθά στην ευλυγισία της σπονδυλικής στήλης και στην ευκαμψία των αρθρώσεων.

Yoga Flow
Δυναμική ροή που συνδέει τις εναλλασσόμενες στάσεις ρυθμικά και χαρακτηρίζεται από την ισορροπία ανάμεσα στη δύναμη και στην ευλυγισία. Αναζωογονεί το καρδιο -κυκλοφορικό σύστημα, ενδυναμώνει τις μυϊκές ομάδες και την προσαρμοστικότητά του σε εξωτερικές μεταβολές με εναλλαγή έντασης – χαλάρωσης.

Yoga για εγκύους
Αντιμετωπίζει τους πόνους και άλλες πιθανές ενοχλήσεις της εγκυμοσύνης (ναυτία, δυσκοιλιότητα, πρήξιμο, κράμπες, αϋπνίες κ.λ.π.).
Διευκολύνει τη διαδικασία του τοκετού αλλά και την περίοδο της λοχείας, αφενός ενδυναμώνοντας  τη μήτρα, τη λεκάνη και την πλάτη και αφετέρου συγχρονίζοντας αναπνοή και κίνηση, εργαλείο απαραίτητο για χαλάρωση και διαχείριση του πόνου.
Αναζωογονεί την έγκυο δίνοντάς της μία αίσθηση υγείας και ευεξίας.
Οι μητέρες νιώθουν γαλήνη, κατάσταση η οποία μεταφέρεται στο έμβρυο και δημιουργεί αρμονία στη σχέση μαμάς – μωρού.

Anti-stress
Μία μέθοδος διδαχής τεχνικών, οι οποίες καταπολεμούν το άγχος και αποσυμφορίζουν την ένταση του  νευρικού συστήματος, κατάλληλη για κάθε ηλικία. Συνδυασμός Yoga, Tai chi, Tapping (EFT : Emotional Freedom Technique), NLP (Neuro-Linguistic Programming)

Vinyasa Yoga
Πρόκειται για μια πιο δυναμική μορφή της Yoga, η οποία βασίζεται κυρίως στο συγχρονισμό αναπνοών και κινήσεων. Ενεργοποιούνται όλες οι μυϊκές ομάδες, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται χαλάρωση αλλά και καύση του λίπους.

Yin Yang Yoga
Ο χρόνος μοιράζεται ισόποσα σε έντονη και ήπια άσκηση. Επιτυγχάνεται έτσι η αποτελεσματική χαλάρωση και η αποδοχή της ύπαρξής μας στο παρόν. Οι στάσεις εδάφους αποσκοπούν στο «άνοιγμα» γοφών, πλευρών και μέσης και στην απελευθέρωση των συνδετικών ιστών γύρω από τους μύες.

Yoga mammas & babies (από 3 έως 11 μηνών)
Hatha Yoga για μαμάδες με ρυθμικές αναπνοές, ασκήσεις για χαλάρωση και διαλογισμό και μασάζ κατάλληλο για μωρά.

Yin & Restorative Yoga
Θεραπευτική Yoga για απόλυτη χαλάρωση και ηρεμία, κατάλληλη για άτομα που βιώνουν έντονο άγχος και ψυχολογική πίεση.

Aerial Yoga

Η εναέρια Yoga συνδυάζει τη μέθοδο της Yoga με τις δυνατότητες που προσφέρει η «έλλειψη» βαρύτητας. Ο ασκούμενος αιωρείται σε πανιά ευθυγραμμίζοντας σωστά ολόκληρο το σώμα. Αποσυμπιέζονται οι σπόνδυλοι και οι σφιχτές αρθρώσεις προσφέροντας ανακούφιση από τους μυοσκελετικούς πόνους, οξυγονώνεται ο εγκέφαλος, αποσυμπιέζονται λαιμός και πλάτη, ρυθμίζεται το ορμονικό, με αμέτρητα οφέλη στο μυϊκό, βιολογικό και ψυχολογικό πλέγμα. Η απόλυτη αίσθηση αυτοπεποίθησης και ελευθερίας!

Pilates

Μία μέθοδος εκγύμνασης που κρατά το σώμα σε άριστη φυσική κατάσταση, βασιζόμενη σε ένα σύστημα ασκήσεων διάτασης και ενδυνάμωσης. Συγκεκριμένα τονώνει τους μύες, βελτιώνει τη στάση του σώματος, αυξάνει την ευλυγισία του και το μεταμορφώνει σε μία υγιή σιλουέτα, ενώ παράλληλα συντονίζει και εναρμονίζει σώμα και μυαλό.

Ορθοσωμική

Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας είτε διαθέτουν καλή φυσική κατάσταση και επιθυμούν τη συντήρησή της μέσα από έναν εναλλακτικό τρόπο εκγύμνασης είτε παρουσιάζουν παθήσεις της σπονδυλικής στήλης ή προβλήματα των άκρων και αποσκοπούν στη διόρθωση και αποκατάστασή τους με ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα διατατικών και δυναμικών ασκήσεων.

TRX

Το TRX (Total body Resistance Exercise) είναι ένας δημοφιλής τρόπος εκγύμνασης για γραμμωμένο και δυνατό σώμα!
Με κυρίαρχα εργαλεία έναν ανθεκτικό ιμάντα με λαβές και το ανθρώπινο σώμα, ακολουθείται μία σειρά από ασκήσεις που εναλλάσσονται με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Ενεργοποιεί το μέγιστο αριθμό των μυϊκών ινών, εκτοξεύοντας στα ύψη το μεταβολισμό. Το σώμα αποκτά δύναμη, ευλυγισία, συντονισμό, σταθερότητα κορμού και αρθρώσεων αποφεύγοντας κακώσεις και τραυματισμούς.

Functional – Cross Training (Λειτουργική Προπόνηση)

Η Λειτουργική Προπόνηση εφαρμόζει ασκήσεις και κινητικά μοτίβα αντίστασης, τα οποία βελτιώνουν την λειτουργικότητα του ασκούμενου, την ικανότητά του να ανταποκρίνεται στις καθημερινές δραστηριότητές του ευκολότερα και χωρίς ανεπιθύμητους τραυματισμούς. Επομένως συμβάλλει στην πρόληψη και αντιμετώπιση κακώσεων, στην ευκινησία, στην βελτίωση των αντανακλαστικών και φυσικά της ποιότητας ζωής.

Total body

Πρόκειται για ένα δυναμικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης που στοχεύει στην εκγύμναση όλου του σώματος ομοιόμορφα καθώς επίσης και στη βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας.Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με ειδικό εξοπλισμό όπως kettlebells, αλτήρες, μπάρες, λάστιχα καθώς επίσης και το ίδιο το βάρος του σώματος για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Zumba

H Zumba, που στα κολομβιανά σημαίνει «γρήγορη κίνηση», είναι μία συναρπαστική μέθοδος καύσης λίπους διασκεδάζοντας. Ένας μοναδικός συνδυασμός χορού – γυμναστικής, με λάτιν μοτίβα από samba, salsa, cha cha, mambo, merenque, με δυναμικές κινήσεις από το σύγχρονο hip hop και με τους ανατολίτικους ρυθμούς του belly dance και του bollywood dance.

Real Bike Experience

Το στατικό ποδήλατο μετατρέπεται στην πιο έντονη μορφή αεροβικής άσκησης, κατά την οποία σε ένα μάθημα 50 λεπτών μπορείτε να κάψετε πάρα πολλές θερμίδες. Υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου γυμναστή, o ασκούμενος ποδηλατεί και αυξομειώνει την ένταση σύμφωνα με το ρυθμό της μουσικής, επιτυγχάνοντας υψηλές επιδόσεις και γυμνάζοντας ομοιόμορφα όλο το σώμα. Παράλληλα, βελτιώνει την αντοχή και την καρδιοαναπνευστική λειτουργία, καίει το περιττό λίπος και εκτοξεύει τη φυσική κατάσταση μέσω ενός απόλυτα ρυθμικού και έντονου μαθήματος που προσφέρει απίστευτο αίσθημα ευεξίας!

Personal Training

Ασφαλής και αποτελεσματική προπόνηση κάτω από την προστατευτική ασπίδα ενός επιστημονικά καταρτισμένου γυμναστή. Εξατομικευμένος τρόπος προσέγγισης, προσαρμοσμένος στην ηλικία, τη φυσική κατάσταση και τους προσωπικούς στόχους του ασκούμενου!

Όργανα

Με έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό από εργομετρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (ελλειπτικά, διάδρομοι, ποδήλατα και μηχανήματα ενδυνάμωσης όλων των μυϊκών ομάδων) της εταιρίας TECHNOGYM καθώς και όργανα γυμναστικής (ελεύθερα βάρη), το UCHU σας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχετε, μέσα σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον, όλους τους στόχους που θα θέσεις σε συνεργασία με το άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο team γυμναστών που εργάζεται στο χώρο.
Σας περιμένουμε !

Μηχανήματα – Βάρη

Με έναν υπερσύγχρονο εξοπλισμό από μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και όργανα γυμναστικής (ελεύθερα βάρη), το UCHU σας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχετε, μέσα σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον, όλους τους στόχους που θα θέσεις σε συνεργασία με το άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο team γυμναστών που εργάζεται στο χώρο.
Σας περιμένουμε !

Go to Top