Βιοσυντονισμός

Υποφέρετε από µια ή και περισσότερες από τις παρακάτω ασθένειες;

 • Αυτοάνοσα Νοσήµατα
 • ∆υσανεξίες
 • Ξεροδερµία
 • Ηµικρανία
 • Εµµηνόπαυση
 • Οστεοπόρωση
 • Ψυχική εξάντληση
 • Φοβίες
 • Κατάθλιψη
 • Αϋπνία
 • Άγχος
 • Αλλεργίες

Έχουµε τη λύση! Βιοσυντονισµός!

βιοσυντονισμος mora

Το MORA είναι µία συσκευή τελευταίας γενιάς, από την εταιρεία ίδρυσης του Βιοσυντονισµού στη Γερµανία και διαθέτει πολλά διαγνωστικά και θεραπευτικά προγράµµατα και πλεονεκτήµατα. Είναι η µοναδική τεχνολογική συσκευή στην Ελλάδα, µε τη δυνατότητα συνδυασµού του Βιοσυντονισµού µε ειδικά προγράµµατα µουσικής και τονικών συχνοτήτων ανά πάθηση. Ο τρόπος δράσης της θεραπείας είναι µέσω της εναρµόνισης της λειτουργίας του αυτόνοµου νευρικού συστήµατος, οι ανισορροπίες του οποίου είναι υπεύθυνες για πλήθος σωµατικών και ψυχολογικών διαταραχών.

Κινητοποιεί µηχανισµούς αυτοΐασης του σώµατος. Είναι απόλυτα ασφαλής, χωρίς παρενέργειες.

Αποκλειστικά στο UCHU Boutique Fitness & Wellness Centre. 

Είµαστε εξειδικευµένοι στον Βιοσυντονισµό και µπορούµε να εγγυηθούµε το αποτέλεσµα!

Συμπλήρωσε τα Στοιχεία σου Και Ξεκίνα Άμεσα!

  Τι είναι ο Βιοσυντονισμός;

  Η Ολιστική μέθοδος του βιοσυντονισμού αναπτυχθήκε στα τέλη του 1920 και την δεκαετία του 70 άρχισε να γίνετε γνωστή σε όλο τον κόσμο από τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα.Ο Βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής (Μάξ Πλάνκ) κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Στο σώμα μας, έχουμε διαφορετικές μορφές ενέργειας.

  Μία από αυτές είναι η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις (συχνότητες).

  Κάθε ζωτικό όργανο, κάθε ανθρώπινος ιστός, όπως άλλωστε και κάθε τι γύρω μας εκπέμπει την δική του ιδιαίτερη συχνότητα που ονομάζεται ιδιοσυχνότητα. Όλα τα όργανα μαζί συνθέτουν το προσωπικό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του καθενός. Η παρουσία κάποιου ξενιστή όπως τα παράσιτα ή οι ιοί επηρεάζουν το πεδίο αυτό αφού επιπλέον συχνότητες κάνουν την εμφάνιση τους, με συνέπεια να μειώνεται η ταχύτητα επικοινωνίας των κυττάρων μεταξύ τους. Η ταχύτητα αντίδρασης του οργανισμού επιβραδύνεται με αποτέλεσμα να μένει εκτεθειμένος και ευάλωτος και να εκδηλώνονται οι ασθένειες.

  Πώς επιτυγχάνεται η σωματική εναρμόνιση, με τον βιοσυντονισμό;

  Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να είναι είτε καθισμένος είτε ξαπλωμένος ενώ τοποθετείται πάνω στο σώμα του ένα ή κάποια ειδικά σχεδιασμένο/α ηλεκτρόδιο/α. Το ηλεκτρόδιο συνδέεται μέσω καλωδίου με την συσκευή Βιοσυντονισμού μεταφέροντας σε αυτή τις συχνότητες που καταγράφει. Ένα ηλεκτρομαγνητικό σύστημα φιλτραρίσματος διαχωρίζει τις δονήσεις που συνιστούν το ηλεκτρομαγνητικό σήμα του οργανισμού σε επιθυμιτες ή όχι. Οι θετικές δονήσεις μπορούν να ενισχυθούν ενώ οι αρνητικές αντιστρέφονται με σκοπό την εξουδετέρωσή τους.

  Βιοσυντονισμός και Εναρμόνιση.

  Το σώμα αντιδρά αμέσως στις νέες ηλεκτρομαγνητικές πληροφορίες. Με την αντιστροφή των μη ευεργετικών σημάτων, η δύναμη αυτό-θεραπείας του σώματος ενεργοποιείται και ενδυναμώνεται. Το σώμα επανακτά τον έλεγχο στους μηχανισμούς ρύθμισης και αποτοξίνωσης, οι οποίοι είναι ζωτικοί για την καλή λειτουργία του αμυντικού συστήματος.

  Ο Βιοσυντονισμός χρησιμοποιεί επίσης τις ταλαντώσεις ουσιών, όπως τροφικές δυσανεξίες, αλλεργειογόνα, γύρη, ιοί, βακτηρίδια, μύκητες, επιζήμια βαριά μέταλλα, χημικές ουσίες, εντομοκτόνα, περιβαλλοντικοί ρύποι και δυσανεκτικά οδοντιατρικά υλικά, και πολλά άλλα… Το ηλεκτρομαγνητικό σήμα αυτών των ουσιών τροφοδοτείται στη συσκευή βιοσυντονισμού και με ειδικά τεστ ελέγχεται η επιρροή τους πάνω στον οργανισμό. Αν δημιουργούν επιβάρυνση στον οργανισμό, αποστέλλονται στο σώμα με ανεστραμμένες τις δονήσεις αυτών των ουσιών, οπότε η αρνητική τους επίδραση μπορεί να μειωθεί ή να εξουδετερωθεί εντελώς.

  Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα της Συνεδρίας με Βιοσυντονισμό;

  Ο Βιοσυντονισμός προσφέρει μια πολύ εξατομικευμένη προσέγγιση του ανθρώπου, λαμβάνοντας υπόψη, τις βαθύτερες αιτίες εκδήλωσης των δυσλειτουργιών. Ιδιαίτερα στις χρόνιες καταστάσεις , που παραμένουν, πολλές φορές,  αγνώστου αιτιολογίας, καταφέρνει πολλές φορές ακόμη και να εξαλείψει μια δυσμενή κατάσταση. Η νόσος αυτή «κλασσικά» αντιμετωπίζεται με φάρμακα όχι για να θεραπεύσει αλλά απλώς να μειώσει τα συμπτώματα.
  Ο Βιοσυντονισμός εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες, από τα νεογέννητα παιδιά έως τα βαθιά γεράματα, αλλά και στα ζώα.
  Ο Βιοσυντονισμός είναι ανώδυνος και εντελώς ακίνδυνος (χρησιμοποιείται εδώ και 100 χρόνια,από 1920, χωρίς παρενέργειες).
  Ο Βιοσυντονισμός ως συμπληρωματική μέθοδος ευεξίας μπορεί να συνδυαστεί τόσο με τις μεθόδους θεραπείας της «κλασσικής» ιατρικής όσο και με άλλες «εναλλακτικές» μεθόδους, όπως η ομοιοπαθητική, ο βελονισμός, η ολιστική μάλαξη κ.λ.π.

  Στο  UCHU Boutique Fitness & Wellness Centre  Εναρμόνιση γίνεται συνήθως αυτός ο συνδυασμός, ανάλογα με την περίπτωση, με πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Ο Βιοσυντονισμός σε μερικές περιπτώσεις δρα υποβοηθητικά, σε άλλες επιφέρει μόνιμη αποκατάσταση. Πολύ συχνά επιτυγχάνονται εκπληκτικά αποτελέσματα εκεί όπου άλλες μέθοδοι ή φάρμακα δεν είχαν καμία επιτυχία είτε επέφεραν μόνο ελάχιστη ανακούφιση.